Velg en side
okt
21
lør
MINI-RIM-RYTME-MASKIN MED MARTINE JOHANSEN @ Vestby bibliotek
okt 21@12:00-13:00

SLAM!poesi-workshop for de små.

Vi lager mikropoesi – der både diktene og poetene er korte. Sammen med Martine leter vi etter fine rim, leker med rytme og musikk. Vi gjennomføre skriveaktiviteter som de små kan ta med hjem og gjøre igjen. Vi skriver og øver inn egne dikt. 

Martine Næss Johansen (f. 1990) er fra Oslo. Martine er redaktør for Oslo Poesisentrum, styremedlem i Slamkollektivet og en aktiv slampoet – med bred erfaring som kursholder fra bl.a. UKM, biblioteker og skoleoppdrag.  Hun har skrevet romanen Hvite jenter kan ikke synge blues (2015).

okt
24
tir
Forfatterkveld: Jens Bjørneboe @ Vestby bibliotek
okt 24@18:30-22:00

Velkommen til Kulturkvartalet! I det gamle RIMI-lokalet under Vestby bibliotek blir det kulturaktiviteter av mange slag i tida framover. Denne gangen inviterer biblioteket til en stemningsfull kveld der vi går forfatteren Jens Bjørneboe nærmere etter i sømmene.

Tore Rahn forteller om forfatteren, og Eli Anne Linnestad leser høyt.

Salg av drikke og snacks ved Villa Vestby fra kl 18:00
Inngang kr 50,-

Bilde av Linnestad og Rahn

Eli Anne Linnestad og Tore Rahn

okt
26
tor
Samtalekveld: Norske verdier @ Vestby bibliotek
okt 26@19:00-22:00

Velkommen til Kulturkvaralet!
I det tidligere lokalet til RIMI i etasjen under Vestby bibliotek blir det kulturarrangementer av mange slag i tiden framover. Denne kvelden inviterer biblioteket til samtalekveld rundt det aktuelle temaet norske verdier. Du møter blant annet Ottar Hellevik, professor emeritus ved Universitetet i Oslo, som har forsket på verdier gjennom mange år.

Gratis inngang.
Salg av drikke og snacks ved Villa Vestby fra kl 18:00

portrett av Hellevik

Ottar Hellevik

Translate »
Click to listen highlighted text!