Velg en side
okt
21
lør
PLUTSELIG BARNETEATER @ Eidsvoll bibliotek
okt 21@14:30-15:15

Hva skjer når reveenka tar til takke med den første frieren? Hva gjør de syv dvergene i dag? Og hva hvis trollet under brua egentlig bare er selskapssykt?

Velkommen til Plutselig barneteater hvor hver forestilling er unik. Tre skuespillere/musikere + en egen huspianist improviserer fram eventyr slik du aldri har hørt eller sett dem før. Publikum får nemlig være med og bestemme handlingen som utspiller seg på scenen! Alt skjer i øyeblikket, sammen med barna.

Plutselig barneteater er Benedikte Kruse, Henrik Horge, Andreas Cappelen og Lars Andreas Aspesæter.

okt
26
tor
MØTE MED MICHAEL WINGER @ Kafe Henrik
okt 26@19:00-20:00

Michael Winger fra Eidsvoll er kjent fra media for sine uvanlig klarsynte evner som hjelper ham til å finne savnede personer. Han leser energier og fanger opp hendelser som har skjedd, uten noe forhåndsinformasjon og er forfatteren bak boka «Jeg ser deg» fra 2015.

Torsdag 26. oktober kommer han til Kafé Henrik for å fortelle om sine evner. Han viser også bilder og video som ikke tidligere er vist offentlig. Boksalg og signering i etterkant av foredraget.

Michael Winger

okt
27
fre
TEDDYBJØRNENS DAG @ Eidsvoll bibliotek
okt 27@11:00
TEDDYBJØRNENS DAG @ Eidsvoll bibliotek | Akershus | Norge

Tradisjonen tro markerer vi Teddybjørnens dag med en ekstra lesestund. Ordfører John-Erik Vika leser for bamsene og deres barn. Alle bamser som kommer får et eget lånekort!

Translate »
Click to listen highlighted text!