lør
19
okt2019

12.00 til 13.30

Hvor: Kolben kulturhus. Sal 2

Pris Gratis inngang!

Velkommen til en heidundrenes åpningsfest for Litteraturfestivalen i Akershus 2019

Program for dagen
11.00-14.00: Poesibussen står på torget. Velkommen inn!
Diktopplesning for barn kl. 11.30, 12.30 og 13.30.

12.00-13.30: Åpningstaler og moro.
                     BARE EGIL OG ASLAGS SUPERPOPULÆRE BARNESHOW
                     Boller og saft i biblioteket.

Vi gleder oss til å se deg!

Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Aslag Guttormsgaard og Egil Hegerberg har spilt sammen i over 20 år i band som Hurra Torpedo og Black Debbath. Aslag er også velkjent fra diverse roller i barne-TV-serier som “Hønsemannen”, “Lesekorpset” og “Kometkameratene”. Egil er kjent fra TV-programmer som “Brille” og “Nytt på nytt” og sitt eget Bare Egil Band, som har vist seg å ha stor gjennomslagskraft både blant barn og voksne.

Sammen presenterer de et superpopulært barneshow i grenseland mellom konsert og teaterstykke. Etter mer enn 200 forestillinger både i regi av Rikskonsertene, Den kulturelle skolesekken og diverse kulturhus og andre konsertscener er showet godt innøvd, men med ekstremt mye publikums-involvering så er aldri to forestillinger like.

Dette er nemlig et svært morsomt, men til tider også et svært utfordrende show for barna. Her får de ofte sitt første brutale møte med alt fra ironi til en del ubehagelige sannheter som de kanskje ikke er helt vant til å høre, som at barn faktisk er en god del dummere enn voksne og at de også er svært bråkete. Det siste er på mange måter en selvoppfyllende profeti for det blir som regel et voldsomt engasjement i publikum.

Passer best for deg som er 6 år eller eldre.

Foto: Lars Opstad.


Category  Bibliotekbussen Kolben kulturhus Oppegård bibliotek

Last ned arrangementet til din kalender

Tilbake til oversikt program

Translate »