lør
27
okt2018

«ÆSJ!» Standup for de minste med forfatter og moromann Reidar Kjelsen

12:00 til 12:45

Hvor: Rælingen bibliotek

Pris Gratis

Det er ikke uvanlig at det skjer helt nye og uventede ting når barnehoder møter hodet til en gal forfatter!

Æsj!, Ku uten hode, Tissemus, Rumpetroll og Bertil Bestemmer selv! er bøker for dem som skal stave seg gjennom sine første setninger. Veldig enkle bøker, med vekt på humor. Reidar Kjelsen beveger seg i terrenget rundt disse bøkene, tegner på flippover og er åpen for innspill fra barna.

Reidar Kjelsen har hovedfag fra Statens håndverks- og kunstindustriskole. Han har illustrert nærmere 50 barnebøker og skrevet 14 av disse selv. I tillegg har han hatt rundt 4000 leselystforestillinger i det norske skoleverket og på biblioteker over hele landet.Reidar er kanskje mest kjent for illustrasjonene til bøkene om Otto Monster av Jon Ewo og sine egne lettlestbøker i Løveungeserien til Cappelen Damm.  Illustrasjonene kjennetegnes av forseggjorte detaljer og voldsomme overdrivelser, oftest malt med akrylmaling, men Kjelsen behersker også tusj og blyantteknikker.

Når Kjelsen skriver selv, liker han å bryte tabuer innenfor barneboksjangeren ved hjelp av humor, ironi og ordspill. Historiene hans ender ikke nødvendigvis lykkelig.

Category  Rælingen bibliotek

Last ned arrangementet til din kalender

Tilbake til oversikt program

Translate »